Wij zijn een kleurrijk bedrijf dat beschikt over een volledig geoutilleerde meubelspuiterij en vakmensen voor het professioneel spuiten van al uw meubels. Het is de meest ideale oplossing voor het verlengen van de levensduur van uw meubelstuk of object. Maar ook voor nog veel meer toepassingen waar u misschien in eerste instantie niet aan denkt zoals:

- Keukens (ook in caravan of boot) Kasten
- Buro’s
- Bedden
- Lampen
- Promotieborden
- Rollators
- Fietsen
- Scooters
- Radiatoren
- Kunstwerken
- Tuinstoelen-voor buiten (in kleur of alleen blanke lak)
- Vliegtuigfairings
- etc.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij geven het object een nieuw leven in de kleur en uitvoering die u wenst. Van gematteerde vernis tot en met hoogglans gepolitourde ‘piano’kwaliteit. Maar ook alleen beitsen of blanke lak behoort tot de mogelijkheid.

Opdrachten van nieuwe projecten komen meestal voort uit de vraag van de klant naar wat men in de reguliere handel niet kan krijgen, en vaak vanuit de fabriek niet leverbaar is. Uw inrichting en meubilair spuiten we geheel naar uw wens, in eigen sfeer en uitstraling.

Wij leveren eerste klas vakwerk. Al uw dierbare en persoonlijke bezittingen behandelen we met de grootste zorg en spuiten deze graag voor u. Het is voor iedereen een unieke mogelijkheid om uw meubels of objecten een nieuw leven te geven en er weer een eyecatcher van te maken.