Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar de schade aan uw auto kan aanzienlijk zijn. Als professioneel en erkend autoschade herstelbedrijf zorgen wij ervoor dat de schade van uw auto op juiste wijze wordt verholpen. Het enige wat u hoeft te doen is met ons bellen:

(035) 695 46 46 Autoschade Van Wijk regelt het gelijk!

Belangrijk: Noteer ons nummer en hou dit bij uw autopapieren. U bent er dan zeker van dat u bij een ongeval, waarbij uw auto schade heeft, u snel en zeker door ons wordt geholpen.

U meld het ongeval bij uw verzekering of tussenpersoon. Vul het schadeformulier altijd in en stuur deze op. Ook bij een éénzijdig ongeval.
Vervolgens zal Autoschade Van Wijk u verder helpen en de volledige afhandeling voor u uit handen nemen. Vanaf de eerste taxatie tot en met de volledige schade afhandeling. Voor u een hele zorg minder en de zekerheid dat uw auto er straks op-en-top glanzend, en weer als nieuw bij staat.

Al vele jaren zijn wij werkzaam voor regionale dealers, verzekeringsmaatschappijen en particulieren. De afgelopen jaren zijn we doorgegroeid tot een dynamisch en erkend autoschadebedrijf in totaalherstel, en een vertrouwd adres in de regio. Daarbij voldoen al onze reparaties en herstel van schades aan de eisen en wensen van zowel onze klanten als van de verzekeringsmaatschappijen. Met tevens voor ons de prioriteit, om voor onze klanten in te staan voor behoud van waarde en kwaliteit van de auto.