Graag nodigen wij u uit voor een kennismaking met ons bedrijf. In eerste instantie zult u wel denken: 'liever niet'. Een logische gedachte wie alleen onze naam kent; Autoschade Van Wijk. Juist daarom een goede reden om nader kennis te maken met onze overige activiteiten. En het voordeel dat u zich daarmee kunt doen.

Autoschadeherstel
Autoschade Van Wijk Naarden is een erkend autoschadeherstel bedrijf dat volwaardig actief is op het gebied van het reparatie en totaalherstel van alle voorkomende autoschades.

Meubelspuiterij
Een ander onderdeel van onze werkzaamheden is het spuiten van keukens, meubels en vele andere objecten. Spuiterij Van Wijk bestaat al sinds 1989 en heeft zich in de loop der jaren verder ontwikkeld.

Door constante efficiëncy in het werkproces te verbeteren leveren wij niet alleen een goed produkt af voor een prima prijs, maar ook met behoud van waarde. Wij staan voor topklasse in kwaliteit en kleur. Het is de essentie van onze werkzaamheden, waarbij wij zowel op het gebied van het spuiten van meubels als bij autoschadeherstel de volledige zorg van onze klanten uit handen nemen.

Autoschade Van Wijk - een adres om te onthouden, en zeker niet alleen bij schade aan uw auto. Bel voor vrijblijvend informatie (035) 695 46 46 en vraag naar Carla Hilhorst